Et vellykket samarbeid med lokalsamfunnet bidro til en svært minneverdig og gledesfylt livsgledefest for alle som bor på omsorgssenteret sammen med sine pårørende. Nesten 70 personer var samlet på øya rundt de festpyntede bordene, og stemningen var elektrisk fra start til slutt.

Kvamsøy helselag hadde fått midler fra Sparebanken Møre til arrangementet, og de sto for hele organiseringen. Det ble servert en nydelig kyllinggryte med tilbehør, etterfulgt av en himmelsk karamellpudding til dessert som ble laget av Kjelsund. Etter måltidet ble det servert herlige kaker og dampende varm kaffe. Blomsterdekorasjonene som prydet bordene var laget av Ringstad Blomster i Ulsteinvik, og de satte virkelig prikken over i-en på de festlige bordene.

Kvamsøy helselag hadde også engasjert de dyktige herrene i Storblåsare til å stå for musikken under festen. Det ble en skikkelig storfest med nydelige toner fra blåseinstrumenter og flott samspill. I tillegg ble det fremført dikt og piano ble spilt, noe som bidro til å skape en variert og underholdende kveld for alle som var til stede.

Personale og damene i helselaget sto for serveringen under festen, og her måtte til og med Pleie og omsorgssjefen og enhetslederne trå til for å sikre at alt gikk knirkefritt. Det var et fantastisk samarbeid og teamwork fra start til slutt, og alle involverte bidro til at festen ble en suksess.

Livsgledegruppa vil rette en stor takk til Kvamsøy Helselag som sørget for at de fikk midler fra Sparebanken Møre til å bestille all mat, drikke, kaker og ikke minst ordnet så Storblåsare kom og underholdt. All ære til Kvamsøy helselag som sørget for at livsgledefesten ble så fantastisk og minneverdig. Samarbeidet og innsatsen deres bidro til å skape glede og fellesskap for alle som deltok på arrangementet.

Livsgledegruppa ser allerede frem til neste samarbeid og arrangement, og er takknemlige for den støtten og engasjementet de får fra lokalsamfunnet. Det er samarbeid som dette som bidrar til at vi kan skape magiske øyeblikk og minner for beboerne våre, og vi ser frem til å fortsette å spre livsglede sammen i fremtiden, sier hovedlivsgledeansvarlig ved Sandetun omsorgssenter.

Bildegalleri