Livsgledegruppa ved Valentinlyst helse- og velferdssenter

Livsgledegruppa ved Valentinlyst helse- og velferdssenter

Valentinlyst helse- og velferdssenter ble sertifisert som Livsgledesykehjem 10. januar 2017. Etter en litt trå start på livsgledearbeidet, har sykehjemmet fått inn gode rutiner, og fått med ansatte på denne måten å jobbe på.

 

Det var en gjeng engasjerte og reflekterte ledere og medlemmer fra livsgledegruppen som møtte sertifisørene fra Livsglede for Eldre og kommunens livsgledekonsulenter på sertifiseringsdagen. Det ble en fin dag, der det ble reflektert godt over eget arbeid og prosessen videre.

 

Valentinlyst helse- og velferdssenter (hvs) er et åpent senter, med en bydelscafè som et naturlig midtpunkt. De har en flott sansehage og gode utemuligheter med verandaer, samt en fin asfaltert sti rundt huset, som blir brukt flittig. I tillegg er det mange kreative ansatte på Valentinlyst. Et resultat av dette kan dere se på bildet under, der de viser frem to aktivitetsforklær, eller «fikleforklær», som de selv kaller det, ett for damer og ett for herrer.

 

Livsglede for Eldre gratulerer Valentinlyst hvs med sertifiseringen og den gode jobben som er gjort i sertifiseringsprosessen!