Moholt helse- og velferdssenter (HVS) ble sertifisert 12.06.17, og ble dermed det 25. livsgledehjemmet i Trondheim.

 

Moholt HVS hadde kickoff allerede i februar 2014, og har hatt en noe utfordrende sertifiseringsprosess. Men i vår ble de endelig klare for sertifisering. Det var en entusiastisk gjeng sertifisørene møtte på sertifiseringsdagen, med gode refleksjoner over eget arbeid og stort pågangsmot for videre livsgledearbeid. De ansatte har jobbet godt og seriøst med livsgledearbeidet, særlig siden februar i år. De har laget gode systemer som gjør livsgledearbeidet er bærekraftig og uavhengig av hvem som er på jobb, og ikke minst har de rom for en masse sunn spontan galskap. Derfor er det ekstra stas å ønske Moholt HVS hjertelig til lykke med at de nå kan kalle seg et livsgledehjem!

Under sertifiseringen fortalte livsgledegruppa om store endringer etter at de ble med i sertifiseringsordningen Livsgledehjem. Blant annet fikk sertifisørene høre en rørende historie om en beboer som hadde begynt å spise selv, stelle seg på egen hånd og begynt å gå og snakke igjen etter at de begynte å jobbe etter livsgledesirkelen. Gjennom Livsgledehjem har livskvaliteten til beboeren blitt mange hakk bedre, pårørende ser storøyd på forvandlingen og pleiernes arbeidsdag har blitt mye enklere. Ikke minst er det besparende, både i slitasje på ansatte og i kroner og øre. Vi i Livsglede for Eldre takker livsgledegruppa på Moholt HVS for at de delte denne historien med oss, det er utrolig inspirerende!

Vi gratulerer Moholt HVS så mye med det gode arbeidet som er lagt ned, og med tittelen Livsgledehjem, og ønsker lykke til med den videre jobbingen.

Moholt helse- og velferdssenter sertifisert Livsgledehjem

Moholt helse- og velferdssenter er sertifisert som Livsgledehjem

 

Pedagogisk sol brukt for refleksjon på sertifiseringsdagen