Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

 

Kontaktskjemaer

Vi har tidvis flere påmeldingsskjema og kontaktskjemaer:

Start lokalforening – skjema for å deg som ønsker å være mere aktiv. Så lenge du er knyttet til vår organisasjon vil personopplysninger være registrert til oss, men opplysninger blir slettet når forholdet opphører.

Hvis du benytter deg av et av våre kontaktskjema, innhenter vi kun de opplysningene som du fyller ut, og bruker dem kun til å kontakte deg om det du har spurt om.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Google Analytics: For å samle statistikk som vi bruker til å forbedre våre nettsider. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse informasjonskapslene og dataene som samles inn, er anonymiserte.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysninger vi har om deg vil kun bli brukt internt i organisasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Vi sender eller selger ikke informasjon om deg videre.

WooCommerce

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

  • Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer. Vi bruker disse opplysningene til:

  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon  av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss.

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Betalinger

Vi tar kun vare på fakturainformasjon og hva som er bestilt. Vi har ikke kort betaling.

E-post: post@livsgledeforeldre.no
Sentralbord: 934 98 500 (man-fre kl. 8-16)

Kristiansand: Markensgate 35 , 4612 Kristiansand
Trondheim: Kjøpmannsgata 50, 7010 Trondheim
Oslo: Karl Johans gate 19, 0159 Oslo

Org. nr: 991 324 518
© 2005-2020 Livsglede for Eldre