dsc01190

Helsefagelevene ved Thor Heyerdahl videregående skole inviterte forrige uke til den populære dansefesten i Sliperiet i Larvik. Elevene stilte som vanlig opp på danse- og underholdningsfest i Sliperiet, og dette er meget populært!

Elevene gjorde en strålende innsats i form av å servere koldttallerken, drikke, kaffe og bløtkake. Serveringen kom i tillegg til kveldens aller viktigste oppgave – nemlig å være dansepartnere og ledsagere for alle de påmeldte, forteller lærer Randi Palmgren Heimstad.

Hele 160 gjester hadde meldt seg på torsdagens danse- og underholdningsfest i Sliperiet. Arrangementet er et samarbeid mellom Thor Heyerdahls livsglede-elever, Larvik kommune og Den kulturelle spaserstokken og erstatter det tidligere Seniorballet. I år var også Frivillighetssentralen og Hedrum pensjonistforening med som arrangører. Larvik trekkspillklubb og Herøya oldermannslag spilte opp til dans og underholdte. I tillegg bidro Seniordans med oppvisning. Dette ble en minnerik kveld både for deltakerne og helsefagelevene på Vg2.

Tekst og bilder: Randi P. Heimstad