Livsglede for Eldre Sola

Livsglede for Eldre Sola ble opprettet i august 2008 med Idar Møller som leder. Lokalforeningen ønsker å gi glede i hverdagen til alle eldre i Sola kommune. De legger vekt på enslige hjemmeboende, samt at de kjører beboere fra kommunens tre sykehjem på småturer i distriktet – ca. 5-6 turer pr. måned med deres egen gule livsgledebuss.

Lokalforeningen satser på 1 arrangement i måned. De har god kontakt med Jåttå videregående skole, hvor studenter hjelper til på deres årlige høstfest på Sola Airport Hotell. Elevene er ledsagere, serverer mat og er dansepartnere.

Livsglede for Eldre Sola har en utenlandstur hver år. Da reiser ca. 25 stk. inkl. ledsagere. De har arrangert reiser til Spania to ganger ( Solgården og Albir), Kroatia, Kina (Beijing), Danmark, Kreta og Cruise i Middelhavet.

Lokalforeningen får støtte fra Sola Kommune, samt fra faste sponsorer.

IMG_1401

 


Styret 2017:

Leder : Anne Brit Egeland
Sekretær : Nicole Wathne
Kasserer / bussansvarlig: Hagbardt Christensen
Styremedlem: Begaim Abljakim Kyzy

 

Kontaktinfo:

Kontaktperson: Anne Brit Egeland
E-post: sola@livsgledeforeldre.no
Tlf: 930 91 776
Org.nr/grasrot: 
993 044 601

Aktuelle saker fra vår lokalforening:

Har gledet de eldre hver mandag

Femåringene i Sande barnehage har siden september besøkt beboerne på Sola sykehjem hver mandag. De eldre har fått opplevd barnlig glede, mens barna har fått lære mye om de eldre. Å la barnehager besøke beboerne på sykehjemmet er et av tiltakene til lokalforeningen...

les mer

Reisebrev fra Rethymnon, Kreta

Etter lang tids venting, var endelig dagen kommet for avreise til Kreta og sol og varme. Men å møte opp kl 04.00 på flyplassen en lørdag morgen var i det tidligste laget. Heldigvis hadde vi fått sjekket inn og mottatt «boarding card» og bagasjelapper kvelden før...

les mer