Livsglede for Eldre Sola

IMG_1401 

Opprettet i august 2008 med Idar Møller som leder. Lokalforeningen ønsker å gi glede i hverdagen til alle eldre i Sola kommune. De legger vekt på enslige hjemmeboende, samt at de kjører beboere fra kommunens tre sykehjem på småturer i distriktet ca. 5-6 turer pr. måned med sin egen gule livsgledebuss.

Lokalforeningen satser på ett arrangement i måneden. De har god kontakt med Jåttå videregående skole, og elever derfra hjelper til på den årlige høstfesten på Sola Airport Hotell. Elevene er ledsagere, dansepartnere og serverer mat på festen.

Livsglede for Eldre Sola har en utenlandstur hver år, da ca. 25 personer (inkl. ledsagere) blir med på tur. De har blant annet arrangert reiser til Spania to ganger (Solgården og Albir), Kroatia, Kina, Danmark, Kreta og cruise i Middelhavet.

Lokalforeningen får støtte fra Sola Kommune, samt fra faste sponsorer.

Kontaktinfo:

Kontaktperson: Anne Brit Egeland
E-post: anne.b.egeland@hotmail.no
Tlf: 930 91 776
Org.nr/grasrot: 
993 044 601

Besøk vår Facebookside:
Facebook.com/livsgledeforeldresola

Aktuelle saker fra vår lokalforening:
Har gledet de eldre hver mandag

Har gledet de eldre hver mandag

Femåringene i Sande barnehage har siden september besøkt beboerne på Sola sykehjem hver mandag. De eldre har fått opplevd barnlig glede, mens barna har fått lære mye om de eldre. Å la barnehager besøke beboerne på sykehjemmet er et av tiltakene til lokalforeningen...

les mer
Reisebrev fra Rethymnon, Kreta

Reisebrev fra Rethymnon, Kreta

Etter lang tids venting, var endelig dagen kommet for avreise til Kreta og sol og varme. Men å møte opp kl 04.00 på flyplassen en lørdag morgen var i det tidligste laget. Heldigvis hadde vi fått sjekket inn og mottatt «boarding card» og bagasjelapper kvelden før...

les mer