Livsgledeuka i Grimstad er i gang. Torsdag 2. juni arrangerte Livsglede for Eldre Grimstad tur til Kjevik flyplass. Ca. 70 eldre og nærmere 20 elever fra Dahlske vgs var med på turen. 3 medlemmer i  Kjevik flyklubb hadde satt av formiddagen for å være sammen med oss . Vel innlosjert i og utenfor hangaren i strålende sol og deilig varme  fikk vi høre om klubbens fly og aktiviteter. Det ble servert kaffe og vafler.

Så var det tid for få luft under vingene. Det var tre spente og forventningsfulle eldre som var trukket ut til å få hver sin flytur til Grimstad. De tre medlemmene i flyklubben kjørte hver sin tur i klubbens eget småfly. De tre heldige fikk sammen med en ledsager hver sin luftetur hvor de fikk se Grimstad og hjemplassene sine.

Det ble en stor opplevelse for dem alle, og de kom ut igjen av flyet med store smil, takknemlighet og et flott minne for livet. En glede som smittet over på oss andre som ikke var så heldige å få fly.

Før hjemreise fikk alle servert medbrakt lapskaus.

Tusen takk til Kjevik flyklubb som stilte opp for oss og gjorde dagen uforglemmelig, til elevene på Dahlske vgs som gjør det mulig å ha med så mange eldre på tur og alle andre frivillige som stiller opp!

Livsglede for Eldre Grimstad v/ leder Kristin Sigmond