Fra 2. – 11. juni gir lokalforeningen Livsglede for Eldre Grimstad deg mulighet til a? delta pa? spennende og uforglemmelige opplevelser i Grimstad og omegn. Onsdag 24. mai dro en stor gjeng på aktivitetsdag til Kristiansand Lufthavn Kjevik. Der hadde lokalforeningen arrangement i samarbeid med Kjevik flyklubb. 3 eldre fikk hver sin gratis flytur i området. Det var en stor opplevelse for de tre heldige. De andre koste oss på bakken med å se på fly, høre musikk, allsang og god mat.

Det var 50-60 eldre fra Grimstad kommunes dagsentra og ca. 30 elever fra helsefag på Dahlske vgs som var sammen på Kjevik. Lokalforeningen spanderte fly-leien, mens det var medlemmer i flyklubben som på dugnad sto for flyvingen. En flott dag for alle i et strålende vær!

Om Livsgledeuka i Grimstad;

I år har Livsglede for Eldre Grimstad 10-års jubileum og markerer dette med et rikholdig program i årets livsgledeuke. Dette er 11. gangen det arrangeres en Livsgledeuke i Grimstad. I tillegg til livsgledeuka, har lokalforeningen ca. ett arrangement hver måned resten av året. Deler av året har vi også hatt en ukentlig treningsgruppe for personer med demens. Fra 24. mai -til 13.juni gir lokalforeningen deg mulighet til å delta på spennende og uforglemmelige opplevelser i Grimstad og omegn. Lokalforeningen fokuserer på kulturelle, sosiale og fysiske aktiviteter som skal gi livsglede for alle, – og ikke minst for deg som er over 60 år. Målet vårt er å glede alle! Dette gjør vi ved å gi alle en mulighet til å delta,- uansett helsetilstand og alder. Det blir aktivitetsdag på Kjevik, båttur med Solrik, tur til Dyreparken, musikkteater-forestilling på Feviktun og aktivitetsdag på Levermyr.

Last ned program: Program_Livsgledeuka_grimstad 2017