Torsdag 26. mai var klasse 1HOA på besøk på et omsorgssenter i Kristiansand. 14 elever hadde med seg en lærer og tilbragte tre fine timer sammen med de eldre.

Den første timene gjorde vi aktiviteter for og sammen med de eldre. De som ville kunne få håndspa med håndskrubb, smøring av hender og håndmassasje, og til slutt påføring av neglelakk, eller bare enkelte deler av dette. Det ble også rigget til med pensler, ark og maling – hvor både elever og beboere kunne lage kunstverk. Det ble litt sang, lytting til musikk, bygging med klosser og testing av dominoeffekten –  og ikke minst mange gode samtaler og latter.

Etter aktivitetene ble det stekt sveler på takke i uteområdet. Beboere, ansatte, elever og besøkene fikk servert varme sveler med syltetøy, kaffe og saft ute i frisk luft. Vårt besøk ble avsluttet med allsang på stua. Kjente sanger som «Lillebrors vise» og  «Den fyrste song», men også noen de fine «Sørlandsvisene» våre. Det ble en fin opplevelse, til glede for både beboerne, noen besøkende, elever og ansatte  på omsorgssenteret!