Arnt H. Jerptstad, generalsekretær  Livsglede for Eldre

Kjære alle Livsgledevenner!

Tusen takk for året som har gått! Takk for alt dere alle har gjort for å spre livsglede og livskvalitet! Nå håper jeg du gleder deg til noen gode juledager sammen med dine nærmeste.

Nå er det snart et år siden jeg begynte som generalsekretær i Livsglede for Eldre. Det har vært et utrolig spennende år. Livsglede for Eldre sine frivillige er preget av stort engasjement og stor kreativitet. Det skjer fantastisk mye godt arbeid rundt på sykehjem i det ganske land. I tillegg til våre lokalforeninger har vi tusenvis av barn og ungdom som ukentlig besøker sitt lokale sykehjem. Barnehager, ungdomsskoler og videregående skoler har gjort en utrolig innsats. Takk til alle sammen!

Tilslutt har jeg lyst til å løfte frem staben i Livsglede for Eldre. Det har vært en stor glede å jobbe med en fantastisk gjeng med kompetente medarbeidere som alle brenner for at alle eldre skal ha en god og meningsfull hverdag.

Jeg gleder meg til et spennende 2017! Vi håper du fortsatt er med på laget!

Jeg ønsker deg en riktig god julehøytid og et fredfullt nytt år!

Vennlig hilsen
Arnt H. Jerpstad
generalsekretær