Verdens beste sykehjem?

Hva slags sykehjem ønsker du å jobbe eller bo på? Kan Livsgledehjem bidra til å skape verdens beste sykehjem?

Lyst å vite mer?

Benytt skjemaet nedenfor, og vi vil enten kontakte deg for en uforpliktende samtale eller sende deg mer informasjon, alt etter ditt ønske.

Få mer informasjon

  Navn:

  E-post:

  kommentar:

  Livsglede for Eldre

  Hvordan tror du det er å bli gammel?

  Utsagn

   

  Etter at Ørland sykehjem ble med i sertifiseringsordningen Livsgledehjem, har det blitt betydelig nedgang i bruken av sovemedisin, angstdempende medikamenter og blodtrykksmedisin blant beboerne. Min jobb som lege har endret seg til det bedre, da det virker som sykepleierne er blitt tryggere i sine avgjørelser, og tar kontakt når det er relevant i større grad enn før. Det virker også som det er blitt større arbeidsglede og stolthet blant pleierne etter at vi ble med i ordningen. Livsgledearbeidet på sykehjemmet har også hatt store positive ringvirkninger i nærmiljøet på Ørland.

  Ingvar Berg

  Sykehjemslege, Ørland sykehjem

  Vi endret en rekke rutiner og gjorde mange forbedringer etter at vi ble livsgledehjem. På ett år ble legemiddelutgiftene våre redusert fra 580 000 til 175 000. Tidligere sto beboerne ofte fast på beroligende midler og fikk en del sovemedisin, men nå bruker vi generelt lite medisin. Det vi sparer, bruker vi på ekstra ansatte og opplevelser for beboerne. Samt litt dyrefôr.

  Merethe Birkeland

  Leder, Lund sykehjem

  E-post: post@livsgledeforeldre.no
  Sentralbord: 934 98 500 (man-fre kl. 8-16)

  Kristiansand: Markensgate 35 , 4612 Kristiansand
  Trondheim: Kjøpmannsgata 50, 7010 Trondheim
  Oslo: Karl Johans gate 19, 0159 Oslo

  Org. nr: 991 324 518
  © 2005-2020 Livsglede for Eldre