Kjærligheten blomstrer på Ibestad sykehjem!Ibestad sykehjem nådde målet de har jobbet etter siden kickoff i november 2017 da de ble sertifisert som Livsgledehjem tirsdag denne uka.

Ledelsen forteller at den opprinnelige motivasjonen for å bli med i sertifiseringsordningen var at Livsgledehjem er et godt verktøy for å oppfylle lovverket. Systemet sikrer også at beboerne ikke skal være avhengig av hvem som er på jobb for å få utført aktiviteter.

På sertifiseringsdagen møtte sertifisørene en livsgledegruppe som glødet av entusiasme. De snakket også om kollegaer som har blitt mer og mer entusiastiske etter hvert som forståelsen for arbeidet har økt. Dette gjør at arbeidet er artigere for alle, og det er kjempespennende å se hvilket utbytte beboerne har. På sertifiseringsdagen viste livsgledegruppa at Ibestad sykehjem følger lovverket, at de har gode system som sikrer individuelle aktiviteter for alle beboere, og at både beboere, pårørende og ansatte opplever mer livsglede i hverdagen.

– Livsgledehjem gir beboerne våre mestringsfølelse. De får sjansen til å bruke sine evner og interesser, og gleden vises sterkt. Det som motiverer meg som ansatt, er gleden og den innholdsrike arbeidsdagen. Dagen er ikke bare preget av rutiner og grunnleggende pleie, men så mye mer!

Ansatte ved Ibestad sykehjem

Vi gratulerer med sertifiseringen, og ønsker Ibestad sykehjem lykke til i det videre utviklingsarbeidet – og med byggingen av nytt hus!