Her ble det feiret (Se liste nedenfor)

Lokalforeninger

Hvor
Hva skjer
Kongsvinger De har planer om grilling med musikk og aktiviteter sammen med bhg ++ på livsglededagen. Arrangementet er i Mølleparken i sentrum fra kl 12.
Sokndal Planlagt konsert ved sykehjemmet/omsorgsboliger. Skal samarbeide med Livsgledehjem og omsorgsbolig.
Strand Planlagt båttur for hjemmeboende eldre i Ryfylkebassenget med opplegg for stopp med tur og lett servering. Lokalforeningen får med seg VG1 klasse fra Strand som skal hjelpe til
Lyngdal De markerer dagen 23.05, for da har de fast aktivitet med cafè. Det kommer korps som skal spille musikk og det skal bli servert pizza.
Hitra Sammen med frivillighetssentralen har Hitra LF et lavterskel tilbud som hetr «hjertetreff» for eldre hjemmeboende denne dagen. De skal sammen dra til sykehjemmet for å være med på aktivitet der. Tema for dagen er Hawaii.
Mandal Planlegger tur til nyåpnet mc donalds langs den nye E39. Her skal de eldre få oppleve et anderledes måltid. De leier busser.
Sola Venter på svar av tre sykehjem om de kan komme på besøk. Hvis de får til besøk har de planlgt gode samtaler og dele ut noe godt. Som et alternativ har de planlagt tur med buss for medlemmene deres og spise et måltid sammen ute i naturen.
Frosta Skal dra på Tautra og Klostergården for å drikke kaffe. Veteranbilklubben kjører dem og det er planlagt trekkspillmusikk til kaffen.
Bodø Skal dele ut maiblomst til alle avdelingene på sykehjemmene i Bodø.
Porsanger Det skjer arrangementer på helsetunet og Solbrått sykehjem. Felles tog til helsetunet, grilling i sansehagen med underholdning av barn. Grilling og sang fra kirkekor på Solbrått sykehjem. Motevisning på Lakselv hotell kl 19:00 med blant annet: cubus, vero moda og eurosko! Under moteshowet blir det ost og kjeks.
Eidsvoll De har to hager de skal arrangere i. Den ene hagen skal det være gjess og høner, kopplam hvis de er klare for å dra på besøk. den andre hagen skal det være grilling og musikk. Det skal bli arrangert noen uteaktiviteter og det kommer to barnehager på besøk. Elever fra VGS kommer og hjelper til!

 

Livsgledehjem

Hvor
Hva skjer
Nypantunet sykehjem Invitert Knut Sletnes og Nypvang barnehage til grilling i hagen på årets livsglededag. Det blir allsang, pølser og såpebobler som i fjor, håper på finvær! ☀
Hitra sykehjem og bosenter Feirer i kantina på helsetunet og legger tilrette for aktivitet utendørs. Feiringen starter 11:00. De har spurt om barnehagen ønsker å delta og skal spørre om VGS vil bidra. Velferdsråd vil stå for servering og kulturenheten kommer og spiller.
Livsgledehjemmene i Arendal Alle livsgledehjemmene inviterer minst en barnehage til seg denne dagen.
Borre sykehjem (Horten) Vårkonsert
Åsgårdstrand sykehjem (Horten) Servere vafler
Eidsvoll helse og omsorgssenter Livsgledeforeningen, livsgledeskolen og livsgledebarnehagen kommer og deltar på ulike arrangementer
Bakklandet menighets omsorgssenter Skal besøke Kristiansten barnehage
Labo Vi feirer livsglededagen 12.juni i Østre Toten ????
Lund omsorgssenter Vi skal feire dagen med å dra ut på besøk til Hammeren barnehage som er livsglede barnehage i Lund kommune. Det gleder vi oss til.
Livsgledehjemmene i Sauda Sauda feirer dagen med åpent hus for alle eldre underholdning av kulturskolen. Barnehager og videregående har sang og leker for alle. Stor grillfest og is til alle
Sandetun Omsorgssenter  Det vert vannballong-kasting, rullatorløp, kaste på boks, paradis og boctia. Det vert grilling og is. Premie til deltakarane. Livsgledebarnehagen kjem også å deltek på aktivitetane denne dagen.

 

Livsgledebarnehage

Hvor
Hva skjer
Vårtun barnehage avtalt med Meny Søndersrød, nærmeste lolakbutikk/senter at vi skal stå der og dele ut vafler
Nypvang barnehage Skal på grilling til Nypnatunet sykehjem – der blir det allsang, såpebobler og god stemning
Myra barnehage  Flytter «hele» barnehage til helsehuset deler av den dagen og skal ha felles opplevelser og aktiviteter både inne og ute.
Lia barnehage Deltar på livsgledeforeningen sitt arrangement i Kongsvinger. Bidrar med 12 sanger fra Hakkebakkeskogen.
Kristiansten barnehage Får besøk av Bakklandet menighets omsorgssenter på barnehagen
Noahs Ark Miljøbarnehage Markerer livsglededagen ved Nøstehagen Bo- og omsorgssenter
Vilberg barnehage Deltar på arrangementet på Vilberg sammen med videregående skolen og livsgledeforeningen
Heggeli barnehage Vi i Heggli Barnehage planlegger litt aktivitet denne dagen sammen med beboere og ansatte på Åfjord Helsesenter.Vi skal møte opp kl. 10.30 og ha trehjulssykkel / rullator / rullestol-løp for små og store, unge og gamle. Vi skal grillmat på bålpanna i sansehagen, og kanskje synge litt sammen også.
Hammeren barnehage Markerer livsglededagen med å invitere beboere og ansatte ved Lund omsorgssenter til barnehagen
Veslefrikk barnehage Synger og sørger for diverse aktiviteter for de eldre ved Åbøtunet
Olderdalen barnehage Olderdalen barnehage i Høyanger vil besøke Høyanger sjukeheim og synge for bebuerane der.
Skattekisten barnehage Ulike aktiviteter for eldre i nærmiljøet og besteforeldre
Furulunden familiebarnehage vi skal ha fest sammen med beboerne på Marishei her i Lillesand???? det blir bowling, fallskjerm med ball, dart og så skal vi spise sammen
Liabø barnehage skal besøke beboerne på Heim sykehjem og synge for beboerne
Noahs Ark miljøbarnehage På livsglede dagen skal 1 og 2 åringene leke i hagen utenfor Nøstehagen
Sistranda Kystbarnehage Her skal førskolegruppa delta på markeringa ved Frøya helsetun

 

Livsgledeskole

Hvor
Hva skjer
 
Halden videregående skole Samarbeider med lærlinger fra helse Halden. Alle skal samles på Bergheim bo og aktivitetssenter, for så videre å dra til alle de andre sykehjemmene. De skal ha med seg pærlet armbånd, kort med en hyggelig hilsen og twist. Det er planlagt aktiviteter ute i sansehagen på Bergheim bo og aktivitetssenter.
Strand videregående skole Båttur sammen med livsgledeforening Strand.
Strinda videregående skole Drar til Ranheim helse og velferdssenter 23. mai.
Bjørkelangen vgs inviterer vi heller på kake og kaffe  og elevene skal lage quiz og har ordnet med premier.Deretter viser vi en film i skolens auditoriet som er en film fra kommunen. Vi har en kollega som har vært med å produsere filmen, derfor kan vi vise denne.
Askim videregående skole Arrangere sommerfest på Sollia
Eidsvoll videregående skole hjelper til under arrangementet på Vilberg hvor det skal være konsert, grilling og ulike aktiviteter
Røros videregående skole Vi skal ha flere markeringer på den nasjonale Livsglededagen den 24 mai rundt omkring på Røros
Sauda videregående skole Sørger for aktiviteter som de eldre ved Åbøtunet og Sauda DMS kan delta på
Romsdal videregående skole Vi er en gjeng fra Vg1 helse- og oppvekstfag som skal markere dagen ved å besøke et dagsenter i Molde. Aktivitetene består av håndspa, bowling, sangstund, maling av bilde (tema: livsglede). Vi har også en gruppe som skal lage noe godt på kjøkkenet som vi alle skal kose oss med etter aktivitetene er gjennomført ????
Lakselv videregående skole Vg1 helse- og oppvekst ved Lakselv videregående skole markerer livsglededagen i samarbeid med den lokale livsgledeforeninga i Porsanger, og tilknyttede barnehager.
Nesodden videregåendeskole Vi tar Livsglede dagen en dag på forskudd (tirsdag 23 mai). Da drar elevene på vg2 Helsearbeiderfaget ut til det lokale sykehjemmet (Nesoddtunet) og er med å arrangerer aktivitetsløype med påfølgende sosialstund, kaffe og noe attåt.
Olav Duun Videregående Skole Elevene ved vg.1 HO skal på Namsos helsehus på livsglededagen. Vi har fordelt elevene på de ulike avdelingene. Der skal de ha aktiviteter og avslutter med å hjelpe til med servering av lunsj
Sentrum videregående skole 23 elever fra Helse- og oppvekst og noen elever fra VG2 Kokk og servitør. Vi bidrar med grilling (gratis pølser og hamburgere) og diverse aktiviteter mellom kl 11 og kl 13.
Haram videregående skole vg1 elevene skal besøke de eldre på sykehjem og dagsenter
Øvrebo videregående skole vg1 elevene har invitert beboere på aldersboligen på Hægelandsheimen og eldre i nærområdet på omvisning på skolen. Vg2 elevene har Har sin siste dag i praksis. Vi stiller med marsipankake på avdelingene.