Livsgledeelevene på helse og oppvekstfag ved Thor Heyerdahl vgs står på uke for uke og skaper livsglede for de eldre i Larvik. Det foregår masser av aktiviteter ukentlig på Furuheim, Yttersølia og Stavern sykehjem, samt ved Tårngården eldresenter. Gapatrosten og Torstrand Livsgledebarnehager kommer på besøk og har det morsomt sammen med unge og de eldre.

I disse dager har det vært mye fokus på påske. Det har vært påskeverksteder og mye sang og glede, forteller livsgledekoordinator Randi Palmgren Heimstad ved Thor Heyerdahl vgs.

Sist onsdag arrangerte en av gruppene hyggekveld på Tårngården eldresenter. De koste seg med quiz, bingo, sang og diktlesing. Alle hadde pyntet seg med flotte hatter og kåring av fineste hatt stod selvsagt også på programmet. Kveldens høydepunkt var deilig bløtkake med gul marsipan sponset av Bakehuset i Larvik. Til slutt var det utlodning av flotte blomster sponset av Torstrand blomster.

Tårngården eldresenter hadde besøk fra Torstrand barnehage i mars. Barna hadde laget et flott hefte fullt av tegninger som de eldre fikk i gave. Til gjengjeld fikk barna to esker fulle med små figurer og biler av en av beboerne på Tårngården. På Yttersølia har de flere ganger denne vinteren hatt besøk av en hund til stor glede for beboerne.

Det gjenstår fremdeles mye flott på programmet for livsgledeelevene denne våren. Det blir turer Brunlanes rundt for Yttersølia og Furuheim, besøk på Bøkekroa. 27.april møtes bar, unge og eldre til en aktivitetsdag med konkurranser og rullatorstafett. 11.mai reiser en gjeng fra Tårngården og Nanset eldresenter på Sverigetur med to livsgledegrupper.